Cum să vedeți alte dispozitive conectate la contul dvs. Facebook

V-ați conectat la contul dvs. Facebook de pe computerul prietenului dvs. și nu sunteți sigur dacă v-ați deconectat. Sau poate vă faceți griji că altcineva are parola dvs. Din fericire, Facebook urmărește locul în care v-ați conectat, astfel încât să puteți vedea fiecare dispozitiv conectat la contul dvs. și să încheiați orice sesiune pe care nu doriți să o activați.

Facebook furnizează date despre locație, dispozitivul sau browserul utilizat și ultima dată sau oră accesată pentru fiecare sesiune de conectare activă. Dacă vedeți dispozitive sau locații necunoscute, puteți încheia aceste sesiuni din cea curentă.

Pentru a afla unde este conectat contul dvs. în prezent, deschideți un browser web, conectați-vă la Facebook și accesați pagina de setări a contului Facebook. Apoi, faceți clic pe „Securitate” din partea stângă a ferestrei browserului.

În pagina Setări de securitate, faceți clic pe secțiunea „Unde sunteți conectat”. Există un link „Editați”, dar puteți face clic pe orice parte a secțiunii pentru a o vizualiza și edita.

Secțiunea Unde sunteți conectat se extinde. Toate sesiunile conectate sunt listate sub titluri pentru fiecare platformă sau dispozitiv, indicând numărul de sesiuni active pe acel dispozitiv. Faceți clic pe un titlu care are cel puțin o sesiune activă pentru ao extinde și a vedea detaliile fiecărei sesiuni.

Acordați o atenție deosebită timpului de acces, locației și dispozitivului sesiunii. Dacă se potrivește cu unul pe care știți că l-ați inițiat, atunci este în regulă - dar dacă vedeți o sesiune de pe un iPad și nu dețineți un iPad, știți că ceva este înșelător (și poate doriți să vă schimbați parola).

Pentru a vă deconecta de la o sesiune, faceți clic pe „Terminați activitatea”.

Dacă sub acea rubrică a existat o singură sesiune activă, secțiunea se închide automat. Deschideți fiecare dintre titluri și vedeți dacă mai există alte sesiuni active pe care doriți să le încheiați. Dacă doriți să încheiați toate sesiunile, faceți clic pe „Termină toată activitatea” în partea de sus a secțiunii Unde sunteți conectat.

Când ați terminat încheierea sesiunilor Facebook active, faceți clic pe „Închidere” din partea de jos a secțiunii pentru a o închide.

Acum, că vedeți cât de ușor este să vă verificați sesiunile active pe Facebook, vă puteți urmări atent contul, asigurându-vă că nu sunteți conectat acolo unde nu doriți să fiți.

Dacă sunteți îngrijorat de confidențialitatea Facebook și de ceea ce este postat pe cronologia dvs., puteți face private toate postările Facebook anterioare, puteți împiedica persoanele să posteze pe cronologia dvs. Facebook fără a le împrieteni, examinați și aprobați ceea ce apare pe cronologia dvs. Facebook, afișa sau ascunde Postări pe Facebook pentru anumite persoane și chiar se despart de Facebook permanent.

Credit de imagine: Samsonovs / Bigstock