Cum să deblocați „conținut potențial sensibil” pe Twitter

Twitter blochează unele tweets cu un avertisment „conținut potențial sensibil”. Puteți dezactiva acest avertisment - chiar și pe un iPhone sau iPad, unde opțiunea nu este disponibilă în mod normal. De asemenea, puteți dezactiva avertismentele privind conținutul sensibil pe propriile tweets.

Ce este „conținut sensibil”?

Twitter spune că această etichetă de avertizare este pentru „conținut potențial sensibil. . . precum violența sau nuditatea ”.

Pentru a fi contondent, Twitter este o rețea socială mult mai ușoară în comparație cu Facebook. În timp ce politica sensibilă a Twitter privind mass-media interzice mass-media „excesiv de sângeroasă”, „mass-media care descrie violență sexuală” și conținutul ilegal, aproape orice altceva merge.

În mod implicit, Twitter restricționează acest suport media cu un avertisment precum „Acest suport poate conține materiale sensibile”, „Acest profil poate include conținut potențial sensibil” sau „Următorul suport conține conținut potențial sensibil”.

Dacă nu aveți un cont Twitter, va trebui să creați unul și să vă conectați pentru a modifica această setare.

Cum să omiteți avertismentul „Conținut sensibil”

Dezactivați avertismentul privind conținutul sensibil din setările de confidențialitate Twitter. De asemenea, veți găsi aceste opțiuni în același loc în aplicația pentru Android, dar nu sunt disponibile în aplicația Twitter pentru iPhone și iPad. Cu toate acestea, dacă modificați setarea de pe web, aplicațiile Twitter iPhone și iPad vă vor arăta conținut sensibil fără avertismente.

Pentru a dezactiva avertismentul, accesați site-ul web Twitter și faceți clic pe meniu> Setări și confidențialitate> Confidențialitate și siguranță.

Sub Siguranță, activați opțiunea „Afișați conținut media care poate conține conținut sensibil” pentru a dezactiva avertismentul pentru tweets.

Cum se afișează „conținut sensibil” în căutări

Tweet-urile cu conținut sensibil sunt în mod normal ascunse căutărilor, dar le puteți activa dacă preferați.

Pentru aceasta, accesați site-ul web Twitter și faceți clic pe meniu> Setări și confidențialitate> Preferințe de conținut> Setări de căutare. Debifați „Ascundeți conținutul sensibil” aici.

Cum să eliminați avertismentul din propriile tweets

Pentru a împiedica Twitter să marcheze materialele pe care le încărcați ca sensibile, alegeți meniu> Setări și confidențialitate> Confidențialitate și siguranță. Asigurați-vă că „Marcați media pe care o trimiteți ca material care poate fi sensibil” este debifată.

Această opțiune este disponibilă pe web și în aplicația Android, dar nu și în aplicația Twitter pentru iPhone și iPad.

Rețineți că Twitter își rezervă dreptul de a activa permanent această opțiune pentru contul dvs. dacă abuzați de această opțiune și încărcați materiale sensibile fără a o eticheta ca atare. Dacă nu o puteți dezactiva, de aceea.

Dacă nu doriți să vedeți conținut sensibil, nu vă faceți griji - aceasta este setarea implicită pe Twitter. Doar asigurați-vă că opțiunea „Afișați conținut media care poate conține conținut sensibil” este dezactivată și că opțiunea „Ascunde conținut sensibil” pentru căutări este activată.